Geheimen van yogales

Wat u gaat lezen, is van toepassing op het onderwijs in het algemeen. In feite zijn we allemaal tot op zekere hoogte leraar. Je geeft dagelijks les aan je vrienden, collega’s, vreemden en familieleden.

Wil je dit ook maar liever thuis, dan kan dat ook namelijk yogales online.

Het voorbeeld dat u geeft, leert iemand op de een of andere manier. Of je nu een positief rolmodel bent of niet, mensen en de wereld reageren op jou. Sorry dat ik het zeg, maar je hebt meer verantwoordelijkheid dan je voor mogelijk hield.

Realiseert u zich dat wanneer u één persoon pijn doet, dit een reeks gebeurtenissen in gang zet? Erger nog is dat de meeste gewelddadige acties werden gestimuleerd door kleinere, ogenschijnlijk onbelangrijke gebeurtenissen.

Als je met je leerlingen praat, toon dan altijd wederzijds respect. Maak geen misbruik van je positie als yogaleraar om tijdelijk je ego te voeden.

Het eerste dat een yogaleraar zijn of haar studenten moet bijbrengen, is zelfmotivatie. De serieuze yogastudent moet een zelfstarter zijn. Dit is een persoon die zowel thuis als in de klas yoga beoefent. Ze zijn niet afhankelijk van hun vrienden om naar de les te komen, en ze komen opdagen als een “uurwerk”.

Hoe kun je ervoor zorgen dat je yogastudenten zelfmotivators worden?

Je moet vroeg, enthousiast en energiek naar de les komen. Moedig al uw leerlingen aan en prijs oprecht hun prestaties. De waarheid is dat yoga net als muziek is, je kunt een student de basis leren, maar om een ​​meesterleraar te zijn, wil je de creativiteit van binnenuit aanwakkeren.

Wanneer je leerlingen makers worden, kun je ze helpen hun yogabeoefening te verfijnen en zien hoe ze zelfmotivatoren worden.

Een echt geweldige leraar zal leraren voortbrengen die hem of haar overtreffen; en is ‘de fakkel doorgeven’ niet waar het allemaal om draait?

Deze curcus is afgeleid van Happy with Yoga.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader